Sähköinen taloushallinto HelsinkiKirjojen palveluvalikoimaan

Uutinen lisätty 05.04.2004
HelsinkiKirjat ja TallinnanMatkat ovat 1.4.2014 allekirjoitetulla sopimuksella sopineet yhteistyöstä, jonka puitteissa HelsinkiKirjat tarjoaa TallinnanMatkan sähköisiä taloushallinnon palveluja osana omia kokonaisratkaisujaan omaan asiakassegmenttiin.

Digitalous.net tarjoaa kokonaisratkaisun yrityksesi taloushallintoon. Palvelusta voidaan myös lohkaista sopiva osa yrityksesi tarpeisiin. Digitalous.netin avulla yrityksesi taloushallinnon resursseja vapautuu muuhun käyttöön. Samalla se helpottaa kustannusten ja kassavirtojen seuraamista.

Internetin kautta käytettävän palvelukokonaisuuden avulla hoidat yrityksesi laskutuksen, ostolaskujen sähköisen käsittelyn, reskontrat, palkkahallinnon, kirjanpidon sekä raportoinnin. Pisimmälle vietynä ulkoistat palvelukeskukseen koko kirjanpitosi tilinpäätöksineen ja verosuunnitteluineen. Kumppanisi ei kuitenkaan ole pelkkä tietokone, sillä yrityksellesi nimetään oma laskentakonsultti, joka seuraa ja analysoi yrityksesi taloushallinnon tapahtumia.

Digitalous.net on sähköisiin taloushallintopalveluihin erikoistuneen HelsinkiKirjat tuottama palvelu, jossa yhdistyy myös oman alansa johtavien kumppaniyritysten osaaminen ja luotettavuus.

Myös Tietoraitin edustuksessa oleva MANU – toiminnanohjausratkaisu valmistaville yrityksille tukee suoraan sähköisiä taloushallinnon palveluja, jolloin myös toiminnan kannalta keskeinen taloudenohjaus saadaan kiinteäksi osaksi yrityksen kokonaisvaltaista ohjausta.

Internetistä ylivoimainen media

Uutinen lisätty 08.04.2014
Mediviestinnän ammattilaisista 67% uskoo internetin käyttönsä kasvavan medioista eniten vuoteen 2020 menessä.

Peräti 80% ei tulisi toimeen ilman kännykkää, sähköpostia, internettiä tai tietokonetta.

Luvut käyvät ilmi viestintä- ja mainostoimisto Sopranon ja Kampanja-lehden tutkimuksesta, johon vastasi 1363 media-alan päättäjää.

Sanomalehtimaninontaa piti tarpeellisimpana 47%, TV-mainontaa 17%, suoramainontaa 11% ja aikakauslehtimainontaa 9% vastaajista. Elokuva, kännykkä ja radiomainontaa ei pitänyt tarpeellisena juuri kukaan.

 

Fi-domainien rekisteröinti

Uutinen lisätty 12.09.2013
Yritykset voivat hakea Viestintävirastolta haluamiaan fi-päätteisiä verkkotunnuksia.

Mikäli Teillä on tarvetta rekisteröidä uusia verkkotunnuksia, voitte ottaa meihin yhteyttä.
Teemme rekisteröinnit puolestanne hintaan 23,50 eur/domain + rekisteröintimaksu 55 eur/domain. Hintoihin lisätään alv 22%.